NINA 50 ÅR!!!

Den 25 april var majoriteten av Teaterpärlans alla medlemmar på 50-årsfest. Det var nämligen vår sminkös NINA som firade sin femtioårsdag genom att ha ett hejdundrande party på Capellet i Söderbärke. Temat för kvällen var Let's Dance.


Eftersom teaterföreningen var på plats hade Nina inte annat att vänta än spex! Vi hade planerat en Så Ska Det Låta-lek där Nina och hennes lag (i princip alla gäster) fick sjunga och gissa låtar. Vi avslutade med en exceptionell sång som vår egen Gunhild hade skrivit. Väldigt roligt!


Kvällen bjöd på galet mycket bra musik och dans dans dans all night long. Så jäkla kul!


I vanlig ordning låter jag bilderna tala!Fr. v. Maria, Patrik, Totta och CurtFr. v. Leo, Kristin och GunhildCurt är glad i bålenCancan-flickan TottaTotta, Roland och Mats bjuder på skönsång (men ingen minns vilken låt..)Jubilaren dansar med Clas-Göran!Nina tillsammans med kvällens raggGunhild och Patrik svänger sina lurvigaTotta och Hedfors dansarPatrik har också funnit kärleken i Clas-Göran

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL, NINA!


Spex för FH:s styrelse

Den 25 mars när vi anlände till Folkan var det med skräckblandad förtjusning. Vi skulle spexa på Folkets Hus årsmöte och hade tippat på att ett tiotal skulle komma. Leonard hade t.o.m. bemödat sig med att ställa fram två rader med stolar till vår kommande publik. Den skräckblandade förtjusningen bottnade i bord och stolar i långa rader, sittplatser för ca 60 personer!


"Herregud" tänkte jag när vi stod i ring och sjöng Härlig Är Jorden, "60 personer, hur ska detta sluta?".


Vi inledde med "Gubbarna på bänken", publiken fnissade lite här och där men tycktes svårflörtade. Leo, Patrik och Curt jobbade på och så småningom kom publiken igång. Följande sketch var "Här var de bränt!", med mig, Totta, Gunhild och Curt. Den nu uppvärmda publiken skrattade hjärtligt åt de fina damerna som bresade mer och mer ju fullare de blev.
-Det kändes väldigt lyckat! (Inte att de bresade, utan att publiken var roade)


Till historien kan väl nämnas att det aldrig kom 60 personer, men de tjugotal som var där hade åtminstone roligt, det vågar jag nog påstå!Här följer några bilder från genrepet!Leo och Totta improviserarGubbe nr 1: Leo som har pipa men ingen eld


Alla gubbar på bänken: Leo, Patrik och Curt.
"Kom ni ihåg Läsarbo-Erik som var ute å tjuvjaga?"De fina damerna från Hembygds...hembr...HEMBRYGDSföreningen.
Fr. v. Curt, Sara, Totta och GunhildGlada i spritn


Systembolagssprit är inget för dessa bresande damer.
"GAHHH, jag måste skölja med lite lacknafta!!"

/Sara


RSS 2.0