Här var det BRÄNT!

Teaterpärlan har skrivit historia. Både vår egen historia, men också kanske IDOL:s historia. Aldrig förr har vi väl sett teater i IDOL?


Detta måste nog tas från början.


Vi fick ju ett mail i måndags där det framkom att vi skulle köra en liten föreställning på en "miniaudition" där Anders Bagge och IDOLs filmteam skulle vara med. Efter att ha spenderat en timme i måndagskväll med att ringa runt och försäkra oss om att det inte var ett skämt började vi fokusera på vad i helvete vi skulle köra. Vi hade några förslag i frågan, "gubbarna på bänken" var ett av dem. Att köra ett stycke ur vårt material vi jobbar med nu, "Ju snabbare beslut desto tidigare kaffe. "Här var det bränt" var ett annat förslag. Efter mycket velande och "om" och "men" så klubbade vi att vi kör "Här var det bränt".


Vi bokade in rep varje kväll hela veckan för idag, lördag, skulle det hela gå av stapeln. På fredagkväll efter genrepet fick vi reda på att allt skulle spelas ute! Nere i parken. Helvetes, vi fick strukturera om, skippa vårt improvisation vi tänkte inleda med, och bara åka.


Imorse 9.30 var gruppen på plats för gemensam frukost som avnjöts i folkan. Gunhild, Totta, Nina, Curt och jag var på plats. Ordförande Lena dök också upp, hon fick vara fotograf och mental supporter.

Bilder från frukostenJag ser samlad ut..
Gunhild och Totta ser väldigt inspirerade ut..


Curt försöker läsa sms

Smink, scenkläder och panikångesten på plats. Nere vid parken var det full fart. Kamera, sladdar, plancher, glamrockare, bilar, söderbärkefolk etc. Vi träffade Anders Bagge som skakade hand och presenterade sig, han tyckte att vi skulle inleda alltihop. Så blev det.


Mer publik anlände. Janne-präst kom med alla konfirmanderna och vi kände mer och mer att vår sketch om hembränt kanske var lite malplacerad. Lena kom och muntrade upp oss, hon är guld! Det hela drog igång, vi körde våran grej och allt var över i ett nafs! Folk skrattade och applåderade. Vi var nöjda och fick klapp på axeln och beröm av Bagge.Anders BaggeThe crewTeaterpärlan in actionPå scenDe två auktioriteterna inom dryckesämnetGlada i spritn som sagt..


Teaterpärlan goes idolaudition!

Ett synnerligen sällsynt och totalt otippat mail ramlade in i boxen på eftermiddagen.

Vi är väl inte dom som är dom?
To be continued...


RSS 2.0